Støvsuger

Kæmpe støvsuger afdeling i Hobro – WOODS – REN SERVICE hjælper med at få støvet væk.

WOODS – REN SERVICE har på Kæmpe udstilling af støvsugere på Smedevej i Hobro. Vores rengørings butik har også alt det du skal bruge til rengøring, aftørring, støvsugning, afvaskning og rensning samt alt i engangsservice.

Støvsugere fra Kärcher og Nilfisk
Mærkerne Kärcher og Nilfisk har i mange år lavet kvalitets støvsugere til industri- og privat rengøring. I udstillingen kan du se mange forskellige patek philippe calatrava 5123r 001 mens 38mm rose gold silver baton dial modeller fra de 2 firmaer.  Og alt efter behov og antal m2, der skal rengøres, ,kan WOODS – REN SERVICE rådgive dig om den rigtigt støvsuger.
Støvsugerposer – en jungle at finde rundt i !

Uanset hvilke støvsuger du har hjemme i skabet har vi posen der passer. Du tager bare model nummeret og mærket med op til os på Smedevej i Hobro, så har vi et meget stort udvalg støvsugerposer.

Træt af at støvsuge – måske trænger du til en ny maskine?
Hvis støvsugning er en træls opgave hjemme hos dig, kan det skyldes at din støvsuger trænger til at blive skiftet ud med en bedre sugende model. Hos WOODS – REN SERVICE har vi mange års erfaring indenfor rådgivning om hvilken model der passer til det enkelte hus. Det er prada 42644 fashion t shirts lige som med en for lille bil foran campingvognen, man kommer frem det går bare for langsomt. Få en maskine snak med vores medarbejdere, så kommer du nemmere og hurtigere rundt i huset med din nye støvsuger.

Kan du ikke klare støvsugningen selv har WOODS – REN SERVICE rengørings hjælp til private og virksomheder. Kontakt os for mere info om hvordan vil kan gøre rent ude hos dig.

KÄRCHERS

Kärchers rengøringsmaskiner kombinerer funktionalitet, brugervenlighed og et sofistikeret design.

NILFISK

Nilfisk tilbyder en bred vifte af professionelle produkter, der giver rengøringsselskaber eller det private hjem den rigtige løsning til hver opgave.