WOODS - REN SERVICE

Butik

På smedevej i Hobro ligger vores butik på 700 m² med alt indenfor rengøring. Sortimentet er enormt, og vi har også mange specialprodukter til løsning af alle former for rengøringsopgaver.

Støvsugere, gulvvaskere og støvsugerposer

Trænger din gamle støvsuger eller gulvvasker til udskiftning har WOODS - REN SERVICE altid et godt tilbud på en ny maskine. WOODS - REN SERVICE har konkurrence dygtige priser og stor erfaring i hvilken model der passer til hvilken opgave.

Mangler du en ny støvsuger, gulvvasker eller anden rengøringsmaskine, skaffer vi lige præcis den, der passer til det rette behov. Nogle modeller har vi på lager, resten skaffer vi efter dit behov. Vi er certificeret forhandler af både Nilfisk og Kärcher. Vi har modeller til husholdning op til industrimaskiner.

Rengøringsmidler, redskaber og kemi

Rengøringsmidler findes i mange varianter, og hvert produkt har sin egen anvendelse og specifikke brugsanvisning. WOODS - REN SERVICE har egne produkter, som vi kan stå 100 % inde for til daglig rengøring. Kvalitetsprodukter til en god pris.

Rengøringsvogne, mopper, koste, klude, vinduespudserartikler osv. Det hele findes samlet et sted.

Gennem mange år har vi opbygget en stor viden om effektiv og miljørigtig rengøring af private hjem og alle typer erhverv. WOODS - REN SERVICE står klar til at hjælpe dig med dine rengøringsopgaver.

iRobot støvsuger og –gulvvasker

Den daglige hjælper mod nullermænd på gulvet er en selvkørende robotstøvsuger. Hos WOODS - REN SERVICE har vi specialiseret os i produkterne fra iRobot: Roomba og Scooba. Disse modeller vinder gentagne gange testene i diverse forbrugerprogrammer og –magasiner som f.eks. TÆNK. Inden du vælger at købe en robot, kan vi rådgive dig om størrelse og model i forhold til dit hjem.

Vaskepulver, toilet papir og alt det andet

WOODS - REN SERVICE i Hobro har alt det der får en husholdning til at fungerer. Toiletpapir og vaskepulver i storkøb er et eksempel på, at det kan betale sig at køre en tur på Smedevej i Hobro.

Kantineartikler

Engangsservice, duge, lys & servietter har sin egen afdeling hos os. Vi leverer og servicerer kantiner og kontorer, med alt det de skal bruge til et veldækket bord og den daglige kantine/køkken drift. Vi kan også tilbyde servietter med eget logo. Kontakt os for at få et tilbud på netop den service.

Skal der afholdes større events har vores afd. Festshop.dk alt indenfor festudlejning.

Se meget mere på vores website: www.festshop.dk

Arbejdstøj med profil- og logotryk

Hos WOODS – REN SERVICE sælger vi også arbejds- og sportstøj til enhver lejlighed. VI fører bl.a. Mascot, Nybo og ID Identity, som er kendte brands, der alle er garant for super god kvalitet. Igen er kvaliteten en mærkesag for os.

Vi udarbejder og trykker også logo o.l. på alt tøj. Det kan være overalls, bukser og skjorter eller blot en række trøjer eller T-shirts. Besøg vores butik for rådgivning om netop DIT behov.